ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ 2017-11-02T12:20:04+00:00

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Η εταιρία gikas service, έχει αρκετούς τίτλους σε πανελληνιά πρωταθλήματα αναβάσεων και αγώνων rally. Aνατρέξτε στα video. για να δείτε ότι η εταιρία gikas service τεκμηριώνει όσα γραφεί.

Επεμβαίνουμε στον εγκέφαλο του κινητήρα μέσο θύρας αυτοδιάγνωσης OBD. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι οπού μόνο έμπειροι τεχνικοί και ηλεκτρονικοί συνεργάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας αυξάνουμε την ιπποδύναμη του κινητήρα μέσο ηλεκτρονικής μορφής. Αυτός είναι ένας ασφαλείς τρόπος βελτιώσεις και μυώσεις καταναλώσεις καύσιμου. Σας περιμένουμε για περισσότερες διευκρινήσεις.
Eπεμβαίνουμε στο λογισμικός από την θύρα OBD . Έκτος τα άπλα στάδια βελτιώσεις του κινητήρα στην gikas service θα ενημερωθείτε για TURBO KIT, για HARD WORK ENGINE & DAYNO SOFTWORK. Επίσης εξατμίσεις τιτάνιου, φρενα BIG BRAEK KIT, Αναρτήσεις street racing, & track day. Φίλτρα αέρος και εισαγωγές τύπου K&N.

Ο νόμος της βελτιώσεις είναι ότι πρώτα βελτιώνεις το όχημα σου σε ότι άφορα την πρόσφυση την ανάρτηση και το φρενάρισμα και μετά καταλήγεις στον κινητήρα.